Limburg Festival 2021 kaartverkoop gestart

Foto: Limburg Festival 2021

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover! Het Limburg Festival 2021! programma is rond! Door al de onzekerheid heeft het heel wat gevloek, zweet en tranen gekost maar dan heb je ook wat. Tenminste dan vinden wij… nu jij nog.

Om kaartjes te scoren voor onze 39e editie van 25 t/m 29 augustus ga je naar onze site – www.limburgfestival.nl – om een theatrale ontdekkingstocht door ons programma te maken. Zoek de bekende juweeltjes op of laat je juist verrassen door het onbekende. Er is echt voor elk wat wils.

Het programma staat online en je hebt nog even om je voor te bereiden want aanstaande vrijdag 23 juli start vanaf 10:00 uur de kaartverkoop! Eerst zijn de Vrienden van het Festival aan de beurt waarna precies een week later, vrijdag 30 juli om 10:00 de vrije kaartverkoop start. Nu is het aan jou.

Let wel op de helaas noodzakelijke coronamaatregelen. Ook wij hebben ons te houden aan een coronaprotocol. Neem er tijdig notitie van. Maar ben gerust, met een beetje goede wil is het allemaal best te doen.

Ook goed om te weten is dat de eventueel aangekochte kaartjes uiteraard terugbetaald  worden, mocht het festival vanwege op het laatste moment aangescherpte coronamaatregelen, toch niet niet doorgaan. God verhoede het !

Hoe dan ook heten we je van 25 t/m 29 augustus van harte welkom in de wondere wereld van het bijzonder theater op bijzonder locaties!