Roermond maakt zich weer klaar voor de Remunjse Kwis

Foto:

Angela Hokstam – Na een zeer geslaagde eerste editie organiseert Ladies’ Circle Roermond op zaterdag 18 maart 2023 de tweede editie van de Remunjse Kwis. Stadsquizzen zijn uitermate populair en ook Roermond heeft vorig jaar volop genoten van deze avond. De teams maken op deze avond -binnen een bepaald tijdsbestek- de vragen en soms hilarische opdrachten uit het kwisboek en beleven als groep gegarandeerd een spectaculaire avond. Ieder team strijdt voor zijn eigen ingebrachte lokale goede doel.

Teams kunnen zich op 9 december vanaf  20.00 uur voor deze tweede editie inschrijven op www.remunjsekwis.com. Er is plek voor 60 teams en vol=vol. Op vrijdagavond 31 maart 2023 wordt tijdens de prijsuitreiking bekend welke winnende teams het opgehaalde inschrijf- en sponsorgeld voor hun goede doel hebben gewonnen. Stel jouw eigen team samen met collega’s, familie, vrienden, buren of je sportclub en strijdt voor jouw lokale goede doel! Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team.

Wilt u zich als Roermondse ondernemer als sponsor verbinden aan dit evenement, dan vindt u meer informatie over de sponsormogelijkheden op www.remunjsekwis.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen