Jan Linders Roermond en Swalmen alsnog verkocht, deze winkels zijn gekocht door Jumbo.

Foto: Jumbo.nl

sbericht: Vanavond heeft de ACM bekend gemaakt goedkeuring te geven voor de overname van de tien Albert Heijn-winkels. Tegelijkertijd werd bekend gemaakt dat de ACM in vijf gebieden mogelijke risico’s ziet voor de keuzemogelijkheid van klanten. Als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt de winkels in Beek, Heerlerheide, Roermond en Swalmen alsnog te verkopen. We hebben onze collega’s in de winkels hierover net geïnformeerd.

Dat doen we met pijn het hart. Vooral voor de collega’s in deze winkels is dit een pijnlijke uitkomst van het besluit van de ACM. Om die reden zijn we direct nadat duidelijk werd wat het besluit van de ACM zou worden, op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar voor deze winkels. Om op die manier z.s.m. duidelijkheid te creëren over wie de nieuwe werkgever zou worden voor onze collega’s.

Met Jumbo konden we gelukkig snel schakelen, waardoor we nu bekend kunnen maken dat Jumbo deze winkels zal overnemen en dat de medewerkers met behoud van hun arbeidvoorwaarden mee gaan met Jumbo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen