Gratis workshop “Vrijwilligerswerk iets voor mij?”

Foto: Pixabay

De VrijwilligersCentrale Roermond (VCR) helpt vrijwilligers om vrijwilligerswerk te vinden en ondersteunt stichtingen, verenigingen en organisaties bij het vinden van de juiste vrijwilliger. De VCR organiseert daarnaast workshops en cursussen voor genoemde groepen.

Op dinsdag 21 mei van 19.00-20.30 uur geeft de VCR een workshop waarin de vraag ‘Is vrijwilligerswerk iets voor mij?” centraal staat. Deelname aan de workshop is gratis.   Het doel van deze vernieuwde workshop is de vrijwilligers wegwijs te maken in het vrijwilligerswerk.  Vragen als wat vind ik leuk, wat kan en wil ik, maar ook hoe vind ik een vacature komen uitgebreid aan bod. Ook wordt stilgestaan bij het hoe en wat als men een vacature heeft gevonden, op gesprek mag of daadwerkelijk kan beginnen. 

Deze training is voor iedereen uit de gemeente Roermond die op zoek is naar vrijwilligerswerk, maar ook voor diegenen die al als vrijwilliger aan de slag zijn en graag meer willen weten. 

Datum dinsdag 21 mei 2019
Tijdstip 19.00 tot 20.30 uur
Locatie De Donderie, zaal 10 Donderbergweg 47

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected] o.v.v. naam, woonplaats en telefoonnummer. Meer informatie: Wel.kom Roermond – Vrijwilligerscentrale Roermond – T  0475 34 51 35 E  [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden