Aanmelden voor het sportgala 2018-19

Foto: Roermond Nieuws

Elk jaar organiseert de Stichting Sportraad met ondersteuning van Sportservice Roermond het Roermondse Sportgala. Dit jaar wordt het 38ste Sportgala wordt gehouden op woensdagavond 16 januari 2019 in Theaterhotel ‘’de Oranjerie’’ in Roermond.

Net als voorgaande jaren vragen wij de Roermondse Sportverenigingen om de kampioenen binnen de vereniging, over de periode 1 oktober 2017 t/m 28 november 2018, op te geven voor het Sportgala. Tevens kan een sportvereniging leden nomineren die eventueel in aanmerking komen voor de ‘Zilveren Speld’ en/of de ‘Aanmoedigingsprijs’. Behalve het uitreiken van de diverse waarderingen zijn er die avond natuurlijk ook optredens van bijzondere gasten uit de sportwereld.Hieronder vindt u een aantal bestanden betreffende het Sportgala dat dit jaar gehouden wordt op woensdag 16 januari 2019. De periode waarover kampioenen kunnen worden opgeven is het sportseizoen 1 oktober 2017 tot en met 28 november 2018.

– Reglement Sportgala
– Opgaveformulier voor de kampioenen
– Aanmeldformulieren voor de waarderingsprijzen

Aanmelden kan door vóór 1 december 2018 te mailen naar: [email protected].

Als er géén kandidaten zijn binnen de vereniging, die voor één van de vijf waarderingen in aanmerking komen, vragen wij de vereniging toch het totaaloverzicht tijdig te retourneren. Hierop kan aangeven worden of een delegatie van de vereniging het Sportgala wel of niet bijwoont.

Met klem vragen wij de sportverenigingen om alleen kaarten aan te vragen voor kampioenen die ook daadwerkelijk naar het Sportgala komen! Dit om te voorkomen dat er lege plekken in de zaal zijn en we familieleden van de kampioenen moeten teleurstellen, aangezien die er graag bij willen zijn.

Indien er nog vragen zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar: [email protected].

Nieuw dit jaar, De Beste sportclub van Roermond
Naast het huldigen van kampioenen wordt er dit jaar ook voor het eerst de uitreiking van ‘De beste sportclub van Roermond’ gehouden. Hiervoor kunt u uw vereniging tot 15 november nomineren op de website: https://roermond.nieuws.nl/nieuws/88219/wie-wordt-de-beste-roermondse-sportclub-van-het-jaar-2018/. Vanaf 15 november wordt er gestemd, de vereniging met de meeste stemmen mag zich een jaar lang ‘Beste sportclub van Roermond’ noemen

Bron: Gemeente Roermond

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden