Standhouders gezocht voor Kerstmarkt 15 december bij De Graasj

PERSBERICHT – Voor de tweede keer zal De Graasj in Roermond een sfeervolle overdekte Kerstmarkt organiseren. Het restaurant en de binnenspeeltuin van De Graasj worden op zondag 15 december omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Hiervoor zoeken we standhouders die items in Kerstsfeer verkopen: van retail tot sieraden en cadeauartikelen tot handgemaakte creaties. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!

Deelname als standhouder kost €10,- per stand. We verzoeken de standhouders ook om een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens de Kerstmarkt wordt gehouden. Aangezien De Graasj Roermond een horecaonderneming is, zijn we al voldoende voorzien van eten en drinken. Er zijn tafels aanwezig om te gebruiken. Wel vragen wij je de aankleding in Kerstsfeer zelf te verzorgen.

Dus ben je op zoek naar een gezellige markt om je leuke spullen te verkopen, meld je dan aan vóór 1 november via e-mail [email protected] met naam, adres, telefoonnummer en de benoeming van aan te bieden producten, eventueel met foto’s van de producten. Na 1 november gaan we een selectie maken en brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Wanneer                 Zondag 15 december van 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie                    De Graasj, Knevelgraafstraat 21, 6041 GP Roermond

 

 


Voor meer informatie over dit bericht kun je contact opnemen met Saskia Keuren
Email           [email protected]
Tel.           0475-74506

Reacties