Een supertrotse Peter Brouwers: Eropuit in Eigen Land “De Pauw beste hotel”

Foto: Roermond Nieuws Henk Dovermann

P e r s b e r i c h t  – ROERMOND – Hotel en Grand Café De Pauw in Roermond is door de bezoekers van de populaire website Eropuit in Eigen Land gekozen tot beste hotelbestemming van Nederland. De Eropuit in Eigen Land Prijs is wordt jaarlijks uitgereikt aan de, door het publiek gekozen, meest favoriete toeristische verblijven in verschillende categorieën. Hotel De Pauw bleek de favoriete bestemming in de categorie Hotels. De winnaar per rubriek ontvangt een trofee, een certificaat en een toppositie op de website. De trofee werd onlangs aan hoteleigenaar Peter Brouwers, namens het stadsbestuur, uitgereikt door wethouder Economische Zaken Angely Waajen.

Ondernemer Peter Brouwers is zeer verguld met de publieksprijs. “Wij zijn erg verrast. Voor ons is de prijs de kers op de taart van een geweldig seizoen. Persoonlijk ervaar ik de prijs allereerst als een vorm van erkenning en waardering voor de inzet van onze medewerkers. Het geeft aan dat onze gasten heel tevreden zijn. De ligging van ons hotel, in een gezellige, monumentale omgeving, dichtbij outletcenter winkelhart en Maasplassen, spreekt natuurlijk bijzonder aan. Ons hotel is een prima uitvalsbasis voor allerlei tripjes en biedt ook vanwege de stadse locatie al volop beleving. Maar succes is altijd sterk afhankelijk van de medewerkers. De klantvriendelijke professionals die sfeer en de gastvrijheid bepalen. Daarnaast moet je natuurlijk blijven vernieuwen, de klant blijven verrassen.”

Kwaliteit

Peter Brouwers ervaart de prijstoekenning ook als een flinke opsteker is voor toeristisch Roermond. Een nieuw bewijs van kwaliteit.
Dat onderschreef ook een trotse wethouder Angely Waajen.

“Toerisme is voor Roermond heel belangrijk. Als stadsbestuur zijn we daarom trots op alle onderscheidingen en predicaten die onze ondernemers ten deel vallen. Hotel en Grand Café De Pauw is al jarenlang een vaste waarde van onze verblijfsinfrastructuur en een terechte winnaar van deze Eropuit in Eigen Land trofee.”

 

Reacties