Tweede lustrum Rabobank Roermond City Run

Foto: RRCR

PERSBERICHT – Op zondag 19 april 2020 is de prachtige binnenstad van Roermond voor de tiende keer het decor van de Rabobank Roermond City Run: hét hardloopevenement van Midden- Limburg. Jaarlijks weten duizenden lopers en toeschouwers uit binnen- en buitenland dit sfeervolle spektakel te vinden. Voor hen staan meer dan 400 vrijwilligers klaar om het evenement in goede banen te leiden.

Voor ieder wat wils
Deze editie kunnen deelnemers opnieuw kiezen uit verschillende afstanden, van 500 meter voor de jongste deelnemers tot de toploop over 10 Engelse mijl. Inschrijven van bambini, kids, recreanten én business teams is al mogelijk.

Alles voor de kids
De Roermond City Run moet met name voor kinderen zo toegankelijk mogelijk zijn. Extra ondersteuning van de gemeente Roermond maakt het mogelijk dat het inschrijfgeld voor de Numidia Bambino en Numidia Kids Run tijdens de jubileumeditie is verlaagd tot € 1,-! College Runners – middelbare scholieren tot 15 jaar – doen dit jaar al voor € 4,- mee aan deze feestelijke jubileumeditie.

In dit jubileumjaar gaat de aandacht van de organisatie ook buiten de runs vooral uit naar de jongste deelnemers. Voor hen is er daarom tijdens de tiende editie nog meer te beleven bij de Kids Area op de Markt! Ouders en verzorgers kunnen hun kids hier veilig laten spelen.

Goed doel
In 2020 hebben Rotary Roermond en de organisatie wederom besloten om deelnemers de mogelijkheid te geven een donatie te doen of zelf in actie te komen voor War Child. Aarzel niet en maak het sporten ook voor kinderen in oorlog mogelijk en steun War Child!

De Rabobank Roermond City Run vindt in 2020 plaats op zondag 19 april. Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website www.roermondcityrun.nl

Reacties