Resort Marina Oolderhuuske zet verduurzaming in

Foto:

Angela Hokstam – Recent heeft Resort Marina Oolderhuuske ervoor gekozen, om volledig over te stappen op duurzame LED verlichting. Op deze manier kan er namelijk flink bespaard worden op de energiekosten en draagt het recreatiepark een steentje bij aan een beter milieu. Inmiddels zijn bijna alle lampen in de buitenlantaarns op het recreatiepark, al vervangen door LED.

Om zijn recreatiepark nog verder te verbeteren en te moderniseren, om zo zijn gasten een nog prettigere ervaring te kunnen bieden. Daarnaast leefde er sterk de behoefte om binnen de mogelijkheden van het recreatiepark een steentje bij te dragen aan een beter milieu. De overstap naar LED verlichting van leverancier Saled, leek in alle opzichten goed aan te sluiten op deze wensen.

Door het gebruik van LED verlichting zijn er minder vervangingswerkzaamheden, met als gevolg minder overlast voor de gasten. Verder garandeert het recreatiepark haar gasten een goed en constant verlicht park, met de nieuwe verlichting. Het recreatiepark waarborgt op deze manier de kwaliteit, waar het park voor staat en in de toekomst voor wil blijven staan.

Naast het feit dat de LED verlichting voordelen oplevert voor de gasten van Resort Marina Oolderhuuske, levert het gebruik van LED verlichting ook een substantiële financiële- en milieutechnische besparing op ten opzichte van de conventionele verlichting die het park voorheen gebruikte. De LED verlichting levert een jaarlijkse energiebesparing van 11.850 kWh op en een CO2-reductie van 7.700 kilogram per jaar.

Voor meer info https://www.saled.nl/nl/