Nieuw en uniek in Limburg; de Afval Ophaal Dienst!

Foto:

Persbericht – Hot topic op het moment; de gigantische rijen voor de milieustraat of gesloten milieuparken vanwege zieke medewerkers. Daarnaast de oproep van Rutte om van een bezoek aan de milieustraat geen uitje te maken. Onder de vlag van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen is een nieuw concept ontwikkeld dat een directe oplossing biedt voor deze problematiek.

Nu er veel mensen (noodgedwongen) thuis zitten is Nederland massaal aan het opruimen en klussen geslagen. Niks zo frustrerend als na een dag hard werken tegen een berg afval te blijven aankijken of met tegenzin in de enorme rij bij de milieustraat aan te schuiven.

ier schiet de Afval Ophaal Dienst te hulpDe Afval Ophaal Dienst biedt afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als bedrijven. De werkwijze is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Allereerst boekt u via de website of telefonisch een ophaalafspraak in, op een dag en tijdstip welke u het beste schikt.

De rest gaat vanzelf. Bij de ophaalafspraak maken de vriendelijke medewerkers het u graag makkelijk, het enige wat u hoeft te doen is het afval dat verwijderd moet worden aanwijzen en zij zorgen ervoor dat alles verdwijnt. De bemanning laadt alles in de vrachtwagen en vegen de plek waar het afval lag keurig na. Opgeruimd staat netjes!