Deze week in het zonnetje: Beauty shop Roermond

Foto:

De 36 jarige Susanne Richter is in de maand juli van dit jaar, haar salon Beauty By Suzy gestart.Veel mensen noemen haar Suzy. Vandaar de naam, Beauty By Suzy. Zij is moeder van twee kinderen van 10 en 9 jaar oud en geniet erg van de tijd, dat ze met  haar kids doorbrengt.

Susanne:

”Ik vind het heerlijk om met ze naar de speeltuin te gaan en spelletjes te spelen. Ik hou erg van muziek en ben daarom eens in de week een avond DJ bij VeryNice- Radio. Hier kan ik mijn liefde voor muziek kwijt en delen met anderen”. Het was een heel spannend begin, vanwege het Corona virus en de beperkende maatregelen. Gelukkig kon ik in juli echt van start gaan en heb ik al veel mensen naar volle tevredenheid behandeld. Het bevalt heel erg goed, ik vind het echt leuk om te doen en op deze manier mensen te helpen ontspannen. Ik krijg door de reacties van mijn klanten, veel energie om de behandelingen te blijven geven. Binnen een maand heb ik meerdere bekende artiesten mogen masseren”.

”Ik zal  heel eerlijk vertellen dat toen ik jong was, ik hier niet aan had gedacht. Ik had de secretaresse opleiding gevolgd, maar dat was uiteindelijk toch niet wat ik wou. Ik heb veel in de fastfood restaurants gewerkt en zelfs in een fabriek. Maar het was allemaal niet iets waarvan ik dacht: wauw dat is echt leuk”. Na lange tijd denken wist ik het dan toch. Sinds ik ben begonnen met mijn studies en cursussen voor nagels en massage, kreeg ik er steeds meer zin in. Maar ik wilde niet werken in een salon, met werkdruk en de klanten niet de aandacht geven die ze verdienen. Toen wist ik het dus zeker, ik wilde voor mezelf beginnen. Ik heb direct een kamer als salon ingericht. Ik ben echt ontzettend trots op het resultaat. Mijn eigen bedrijf. Mijn eigen beauty salon, waar ik bijna dagelijks met alle plezier mijn klanten ontvang. Waar ik ook echt de tijd heb voor de klanten. Ook mijn prijzen wil ik betaalbaar houden, voor iedereen. Want iedereen verdiend toch wel eens een lekker momentje voor zichzelf”.

”Ik heb de opleiding gevolgd tot nagelstyliste, omdat ik het erg leuk vind om andere mensen te verblijden. Echter vond ik alleen nagels doen te beperkt en wilde ik meer betekenen voor klanten. Daarom ben ik ook de opleiding tot masseuse gaan volgen en heb ik daarnaast geleerd, hoe ik guasha gezichtsbehandelingen kan uitvoeren. Hierdoor kan ik mijn klanten een totaal plaatje aanbieden en helpen naar behoefte. Ik vind het erg leuk om mensen te laten ontspannen en helemaal relax te maken. Doordat ik voor mezelf gestart ben zit ik niet aan de tijdsdruk van een salon gebonden en kan ik mijn klanten de optimale beleving geven, zonder tijdslimiet”.

”Mijn salon is erg laagdrempelig en altijd gericht op maatwerk. Elke klant is uniek en ik neem echt de tijd voor elke behandeling. De diensten die ik aanbied zijn: Gellak op handen en voeten, guasha gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage en hot stone massage. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en blijf mezelf ontwikkelen en uitdagen om voor klanten altijd de optimale behandeling te bieden. In september ga ik starten met de opleiding voor Chinese hoofd-, nek-, en schouder massage en daarna staat stoelmassage op de planning. Ik ben begonnen als zelfstandig ondernemer in mijn eigen salon, wellicht dat ik op termijn, een team van masseurs om mij heen heb. In de toekomst wil ik mezelf altijd blijven ontwikkelen en uitdagen. Maar het allerbelangrijkste vind ik, dat mijn klanten tevreden zijn en dat ik ze altijd verras en hun verwachtingen blijf overtreffen.

Susanne Richter is te bereiken op het adres:Terrastraat 20 en kan gebeld worden op het telefoonnummer: 06-57221886