5 september 2020: Rommelroute Maasniel

Foto: Gerhard Bögner

Rommel is geen rotzooi; dat kun je op zaterdag 5 september in Maasniel gaan ervaren. Op tientallen plekjes in Maasniel kun je als verkoper of koper van particuliere spulletjes je slag slaan.

WijZijnMaasniel organiseert die dag van 10 tot 15 uur de Maasnielder Rommelroute. Geen rommelmarkt waar kraampjes bij elkaar staan, maar tientallen verkoopplekken in de tuin of garage van deelnemende inwoners, verspreid door heel Maasniel. Een nieuwe, corona-proof dorpsactiviteit waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Er gelden een paar spelregels: de verkoop mag alleen “op eigen grond” plaatsvinden, en niet op de openbare stoep of weg; en verkopers dienen zich vooraf aan te melden bij de organisatie. Dat kan via het aanmeldformulier op www.wijzijnmaasniel.nl. Doe dit voor 28 augustus; je ontvangt dan vooraf een promotiepakketje voor jouw verkoopstand.
Organisator WijZijnMaasniel is die dag aanwezig met een infotent op het Betjesplein, en heeft daar voor de kopers een plattegrond met alle verkoopadressen van de Rommelroute Maasniel beschikbaar.

Noteer deze datum meteen met dikke stift op je kalender, en begin alvast je zolder, kelder en garage op te ruimen. Al die dubbele, ongebruikte spulletjes kun je prima kwijt tijdens de verkoop voor eigen deur.
Doe mee en zegt het voort!
Het wordt een zeer gezellige en verrassende koopjesdag.
WijZijnMaasniel zal je verder informeren via haar website, de Facebookpagina en de Neel-mail nieuwsbrief.