Roermondse Vastelaovend-sjlagercompetitie “veilig” te volgen

Foto:

PERSBERICHT – Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul trapt het Vastelaovendseizoen 2021 af met een hernieuwde opzet van de sjlagerverkiezing. Op 3 oktober zal de Leedjesaovend plaatsvinden in Het Witte Kerkje in de Roermondse Voorstad.

 Vanwege de Coronamaatregelen kan tijdens het evenement zelf, met uitzondering van de deelnemers, verder geen publiek in de zaal aanwezig zijn. Maar via een live-uitzending van ML5 én een livestream op de website en social mediakanalen van D’n Uul is de avond in Roermondse cafés en thuis te volgen.

Het wordt weer een echt avondvullende presentatie met optredens van alle kandidaten die een liedje hebben ingestuurd. Via de website www.dn-uul.nl kunnen kandidaten zich nog tot 15 september aanstaande hiervoor inschrijven en hun liedje uploaden.

De winnaar verdient behalve een geldprijs, een optreden op de Sjtasiefestasie én een optreden tijdens “De11devande11de” in Roermond. De beoordeling geschied vanuit een breed blikveld via een vakjury, drie voormalig Roermondse Sjtadsprinsen en drie Roermondse horeca-ondernemers. De Sjeng Kraft Kompenei en de Stichting Sjtasiefestasie worden uitgenodigd om elk één persoon af te vaardigen in de jury vanwege ‘de hoofdprijzen’ die worden vergeven.

Behalve de prijzen voor de overall-winnaar, zal de vakjury uit alle optredens nog twee leedjes belonen met een optreden op de Sjtasiefestasie. Meer info en aanmelding via onze website www.dn-uul.nl