Bufkes Roermond zoekt ondernemer

Foto:

Persbericht – Bufkes heeft grootse plannen in Roermond. De afgelopen tijd zijn er een aantal schitterende locaties beschikbaar gekomen. Wat er nog mist? Ondernemers die samen met Bufkes op avontuur gaan.

Bufkes bestaat alweer bijna 25 jaar. In die tijd hebben ze niet stilgezeten want inmiddels zijn er vestigingen te vinden van Almere tot Maastricht. “Toch zijn er altijd plekken waar we ons ‘extra’ thuis voelen.”, vertelt Charles Sampers. Hij vervolgt: “In mei kwam de vestiging van Bufkes in mijn thuisstad Roermond vrij. Al snel meldden zich een aantal kandidaten om samen met ons een vernieuwde vestiging te bouwen maar helaas lukte het niet om rond te komen. Daarom willen we nu deze kans met nog meer mensen delen”

Een formulemanager vult aan: “Met ons team hebben we een mooi plan gemaakt voor het pand Onder de Boogen in het centrum met volop terrasmogelijkheid. De unieke, eigentijdse Bufkesstijl maakt het een heerlijke plek om van een broodje, gebakje of een kopje koffie te genieten.

Om het plan uit te voeren wil Bufkes graag samenwerken met een franchisenemer. Als ondernemer bij Bufkes ben je verzekerd van de beste producten en krijg je ondersteuning op alle vlakken van het ondernemerschap zodat jij je kan focussen op het belangrijkste: het verwennen van je gasten.

Heb je horecaervaring, ben je ondernemend en, dat is het belangrijkst, net zo gek op een broodje Bufkes als wij? Kijk dan snel op www.bufkes.nl/franchise of neem contact op met Niels Snaphaan via 06 21 21 87 11 om de mogelijkheden te bespreken.