De Beren Roermond pakt uit met Knuffelberenontbijt

Foto: De beren

Dierendag wordt dit jaar extra feestelijk gevierd in Restaurant de Beren in Roermond. Op zondag 4 oktober zijn niet alleen mensen van harte welkom, maar openen de deuren ook voorknuffelberen.

Menig huisdier wordt traditiegetrouw flink in de watten gelegd op dierendag. Ieder jaar op 4 oktober trakteren we massaal onze huisdieren op lekkernijen en nieuwe speeltjes. Geheel in stijl van het restaurant organiseert De Beren in Roermond daarom een bijzondere activiteit: het Knuffelberenontbijt.

Ontbijt met je knuffelbeer

Speciaal op dierendag opent het restaurant aan de Markt in Roermond extra vroeg de deuren om knuffelberen, hun baasjes en het hele gezin van harte welkom te heten. Aan tafels worden speciale knuffelberenstoeltjes aangeschoven, zodat de lievelingsdieren van menig kind gezellig mee kunnen tafelen. Op het menu staat een uitgebreid vers ontbijt, met natuurlijk voor de knuffelberen een speciaal gerecht.

Tijdens het Knuffelberenontbijt zal het de troeteldieren niets ontbreken, De Beren belooft een gastvrij ontvangst vol hartelijke knuffels en lieve woordjes. Is jouw favoriete knuffel geen beer maar een ander dier? Geen probleem, ook voor hen is een stoeltje gereserveerd!

Knuffeldierendokter

Als extra verrassing zijn alle knuffels van harte welkom bij de Knuffeldierendokter. De dokter, gespecialiseerd in het wel en wee van knuffels groot en klein, onderzoekt grondig of alle knuffels goed verzorgd worden en veel liefde ontvangen en maakt natuurlijk een gezellig praatje met ze.

Reserveren

Voor het ontbijtarrangement openen de deuren van het restaurant tussen 9.00 en 11.00 uur. Reserveren is voor dit arrangement noodzakelijk en kan telefonisch via 0475-744312 of door een e-mail te sturen aan [email protected]. Het ontbijtarrangement wordt aangeboden voor 14 euro, de deluxe uitvoering voor €18,50. Voor kinderen t/m 12 jaar kost het arrangement tien euro. Meer informatie over het restaurant is te vinden op www.beren.nl.