10 jaar Bakker Bart Hamstraat Bakker Bart aan de Hamstraat bestaat  deze maand tien jaar

Foto:

Tien jaar geleden begonnen  Roel Sonnemans en zijn exvrouw ( Monique)aan een nieuw avontuur ,namelijk het starten van Bakker Bart aan de Hamstraat 18. Het was hard werken en er waren natuurlijk zoals in ieder bedrijf, ups en downs.

”Door de enorme ervaring die ik heb als bakker, deed ik de bakkerij werkzaamheden en Monique met het personeel de winkel” vertelt Roel. Twee jaar geleden kreeg ik een enorm ongeluk. Ik werd aangereden door een auto.  8 maanden heb ik eruit gelegen en Monique heeft met het personeel de zaak alleen moeten runnen. Dit waren zware tijden voor ons allebei, helaas zijn we ieder een nieuwe weg in geslagen. Ik ben haar en het personeel nog steeds dankbaar, wat ze in die periode hebben moeten doorstaan”.

”Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en het doet mij nog iedere dag goed om daar te staan, waar ik hoor te staan. Bakker Bart is mijn ding, mijn passie, en ik hou ervan om iedere dag heerlijk(e) brood(jes) en al die andere lekkernijen van Bakker Bart te maken. Heerlijk de geur van het vers gebakken brood te ruiken, of de krokantheid van een hard broodje te voelen. En vergeet die heerlijke appelflappen of de lekkere belegde broodjes niet. En het plezierigst is het moment wanneer het tijd is,om de deur te openen in de vroege ochtend en de klanten welkom te heten samen met mijn geweldig personeel” vertelt Sonnemans verder. De klanten die speciaal naar ons toe komen, omdat het er allemaal heerlijk en smakelijk uit ziet. Binnenkort volgt er nog een leuke actie i.v.m ons 10- jarig bestaan. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons, de afgelopen 10 jaar.