DuVeMa en Autop Autoverhuur samen sterk voor duurzaamheid!

Foto:

Persbericht – DuVeMa, marktleider in duurzame verhuismaterialen en het Limburgse Autop Autoverhuur slaan de handen ineen. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van materialen anno 2020 een stuk beter, efficiënter en vooral duurzamer kan.

 Sinds 2016 is DuVeMa, zusteronderneming van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen BV, leverancier van duurzame verhuis- en verpakkingsmaterialen. Vooral de Protection Quilts beginnen steeds meer bekendheid te krijgen onder professionele verhuizers. Protection Quilts zijn herbruikbare hoezen die hét duurzame alternatief bieden voor de duizenden rollen noppenfolie en wikkelfolie die jaarlijks na éénmalig gebruik weggegooid worden.

 

Vanaf deze week kan iedereen, zowel zakelijk als particulier, bij het huren van een vervoersmiddel bij Autop Limburg ook een Duurzaam Verhuispakket bijboeken. Dit pakket bestaat uit 11 Protection Quilts in verschillende maten om al uw spullen veilig mee te vervoeren, van kast tot magnetron tot piano. Door gebruik te maken van dit pakket denkt men zowel aan het milieu als aan de eigen portemonnee.