Kindervakantiedagen wegens succes terug in de ECI cultuurfabriek!

Foto: ECI

PERSBERICHT – In de herfstvakantie organiseert ECI cultuurfabriek weer een bruisend programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op 20 en 21 oktober staan er allerlei leuke workshops, films en zelfs een theatervoorstelling voor de kinderen klaar. Van muziek en tekenen tot knutselen en musical!

De allerkleinsten (van 4 t/m 6 jaar) worden getrakteerd op een knutseluurtje. Jeugd van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar gaat aan de slag met een of meerdere workshops slagwerk, zelf een animatieboekje maken of musical. Aansluitend kunnen zij op dinsdag genieten van leuke films voor alle leeftijden en op woensdag van de theatervoorstelling Roodkapje.
Kinderen kunnen kiezen voor een complete dag voor €22,50 (dinsdag) of €18,50 op woensdag. Liever een losse workshop volgen? Dat is mogelijk voor €10 per workshop.

Opgeven voor één of meerdere dagen kan tot 14 oktober, via de site van ECI cultuurfabriek. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de Kindervakantiedagen is te vinden op https://www.ecicultuurfabriek.nl/kindervakantiedagen/.