Mister X: “Roger weet echt zijn gevoel te leggen in elk nummer dat hij zingt!”

In het TVEllef programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent op zoek naar een hit. In totaal doen er zeven artiesten mee aan deze zoektocht. In aflevering acht, die woensdagavond wordt uitgezonden, is het nummer van Roger Selder voor het eerst te horen.

Roger Selder is een Country/Americana zanger met als grote voorbeeld: Danny Vera. Vanuit zijn zolder, die we hebben mogen bewonderen in aflevering twee, werkt hij aan zijn muziek. Daaruit blijkt dat hij een gepassioneerde muzikant is met een aanstekelijk enthousiasme.

In het programma Mister X heeft Roger zich muzikaal voorgesteld met nummers van onder andere Johnny Cash en Kris Kristofferson. Zijn talent gaat verder dan alleen zang; ook begeleidt hij zichzelf op zijn gitaar.
Mister X wist al snel waar hij naar op zoek moest voor Roger. “Flying Without My Wings” is dan ook een vrolijk nummer goed tot zijn recht komt als Roger het op het podium performt.

Roger vond zijn deelname aan Mister X echt een rollercoaster: “Super enthousiast, leuke reacties en dat is ook wel een beetje waar je het voor doet!”