Mister X: “Dania is pas 16 en nu al een echte ster.”

In het TVEllef programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent op zoek naar een hit. In totaal doen er zeven artiesten mee aan deze zoektocht. In aflevering negen, die woensdagavond wordt uitgezonden, is het de beurt aan zangeres Dania.

Dania Schopman uit Deventer is pas 16 jaar als ze de studio van Mister X binnenloopt. Ze heeft al een eigen single uitgebracht, maar zingt pas enkele maanden. In navolging van haar zus, die al een hele zangcarrière achter haar naam heeft.

Als snel blijkt dat Dania al tot twee keer toe een vriendin heeft verloren. Het verlies heeft haar sneller volwassen gemaakt en het is niet direct te merken dat er zo’n jonge meid in de studio staat. Mister X is onder de indruk, maar twijfelt even over welke stijl bij de jonge zangeres past. Uiteindelijk wordt gekozen voor het sfeervolle ‘Tweede Kansen’, het nummer dat Dania vanavond voor het eerst zal laten horen.

In het liedje zingt Dania over hoe moeilijk het is om iemand te vergeven die je pijn heeft gedaan. Maar dat je uiteindelijk iemand toch een tweede kans moet geven. Iets waar de zangeres zelf achter staat.


Mister X wordt elke woensdagavond uitgezonden op TVEllef (www.TVEllef.nl) – kijk voor meer informatie over het programma en de kandidaten op www.misterx.nu