JUMBO IN ROERMOND WORDT IN VOLLEDIG NIEUW JASJE GESTOKEN

Foto: Arend Masius

De Jumbo winkel aan de Roersingelpassage 5 in Roermond krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s en dagverse maaltijden. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op 19 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 11 november kunnen inwoners van Roermond en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig tot en met zondag 15 november). Filiaalmanager Guus Sturing vertelt:

“De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er dagverse maaltijden verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai met pin afrekenen.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Zuiderpoort 31 in Echt en aan de Dorpsstraat 21 in Heel.