Let op: Phishing brieven van het BSGW in de regio Roermond

Foto: vicky gharat via Pixabay

Het BSGW krijgt berichten dat klanten phishing-brieven ontvangen met een logo van BsGW.

Deze lijken op het aanslagbiljet van BsGW en zijn geadresseerd aan ‘de bewoners’. Ze zijn echter niet van de BSGW afkomstig.

Ben voorzichtig met de post die u ontvangt en ga niet zonder meer over tot betaling. Aanslagen van BsGW zijn altijd persoonlijk aan u geadresseerd. Ons (enige) rekeningnummer is NL 18 INGB 0002120407.

Twijfelt u over de echtheid van een brief? Kijk op Mijn BsGW om de status van uw aanslagen te bekijken. Hier ziet u welk bedrag u nog open heeft staan. Ook kunt u altijd telefonisch navraag bij het BSGW doen via 088-8420 420. Het BSGW is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Roermond Nieuws adviseert u om vooral ouderen op de hoogte te stellen van deze verwerpelijke praktijken.


Hoe kan ik met het BSGW contact opnemen?

Icoon witDigitaal

Op onze website vindt u het antwoord op veel gestelde vragen. Wilt u uw aanslag bekijken, het taxatieverslag raadplegen of de automatische incasso activeren? Of digitaal een vraag stellen? Log dan in op Mijn BsGW.

Icoon witTelefoon

Telefonisch kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 088-8420420. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Icoon witPostadres

Het postadres van BsGW is Postbus 1271, 6040 KG te Roermond. Vermeld op uw brieven altijd uw klantnummer en aanslagnummer.

Icoon witBezoekadres

Het bezoekadres van BsGW is Kerkeveldlaan 2 te Roermond.

Het kantoor van BsGW is tot nader bericht gesloten voor bezoekers. Hiertoe hebben we besloten om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. We ontvangen momenteel dus geen bezoek.

Icoon witRekeningnummer

Het IBAN-rekeningnummer van BsGW is NL18INGB0002120407.Over BsGW

BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen is een zelfstandig samenwerkingsverband voor heffing en inning van gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen en voor uitvoering van de wet WOZ.

Wie is BsGW? Bekijk hier een kort animatiefilmpje.

28 van de 31 Limburgse gemeenten en het Waterschap Limburg werken samen in BsGW.

BsGW beoogt een zo groot mogelijk maatschappelijk rendement te halen uit samenwerking tussen lokale overheden op het gebied van belastingheffing en – inning. De samenwerking wordt ook aangegaan als groeimodel gericht op uitbreiding van samenwerking met andere gemeenten.

In de visie op dienstverlening leggen we uit wat klanten van ons mogen verwachten en wat onze uitgangspunten hierbij zijn.

Voorzitter de heer P.M. Meekels zit de vergaderingen voor van het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur. Directeur van BsGW is de heer drs. Jan Willemsen.

Lees hier meer over de achtergrond van BsGW.