Omwentelaars houden eerste Impactgesprek van 2021

Foto:

Omwentelaars zijn mensen die zich met een positieve instelling inzetten, voor de duurzame samenleving en een goede kwaliteit van de leefomgeving. Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden- Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs.

Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ooksteeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om. Doet u mee? Wilt u inspireren of geïnspireerd worden? Kom dan naar de impactgesprekken, die twee maandelijks worden georganiseerd of naar de excursies en avonden over meer complexe onderwerpen.

Op 18 januari a.s. vindt het eerste impactgesprek van 2021 plaats over “Op welke manier kun je geld duurzaam uitgeven”.Voorkennis is niet nodig. Iedereen kan meedoen. Breng gerust iemand mee. Het gaat om ontmoeten en inspireren. Dit keer een online meeting in zoom en geen fysieke samenkomst.

Waar: Online in Zoom

Wanneer: maandag 18 januari van 19:30 tot 21:30 uur. “Inloop” vanaf 19:20 uur

Kosten: gratis. Aanmelding is verplicht

Zie voor meer informatie de website www.deomwentelaars.nl. Meer informatie over dit eerste impactgesprek van staat op de agenda.

Graag tot ziens op 18 januari!