Tover Route in Roermond verlengd!

Foto: WeAreRoermond

Vanwege het succes, maar bovenal het enthousiasme van de toverende kinderen, ouders en grootouders in Roermond,

hebben de binnenstadondernemers van Roermond besloten om de Tover Route te verlengen. In een tijd waar niet veel mag, gunnen zij gezinnen uit Roermond en omstreken om gezellig coronaproof te toveren in Roermond.

 De Tover Route heeft 40 interactieve toverpunten in diverse etalages van de ondernemers, verspreid door de binnenstad van Roermond. Nieuw vanaf 3 februari zijn 2 grote, schitterende lichtgevende eye catchers op het Munsterplein. Daarnaast zijn een aantal toverpunten verplaatst naar bijv. het Roercenter en andere etalages.

Er was eens…

Een Troubadour die ’s avonds in Roermond slenterde en in één van de donkere etalages een eenzaam lampje zag dat licht gaf. In zijn binnenzak voelde hij ineens iets gloeien en hij vond daar een toverstokje. Hij hield het toverstokje één voor één tegen de andere lampen aan: de lampen gingen aan en eventjes daarna weer uit. Dit maakte hem vrolijk! De Troubadour wilt graag de hele binnenstad van Roermond verlichten,

maar dan moeten er veel meer tovenaars zijn…

Nintendo Switch winnen

Vanaf 1 februari worden er nieuwe letters weergegeven in de toveretalages. Ga in de etalages op zoek naar de letters in de toverlantaarns en puzzel hiermee een woord. Met het juiste antwoord maakt iedereen opnieuw kans om een Nintendo Switch te winnen.

Toverstokjes

Voor kinderen die nog geen toverstokje hebben, kan een toverstokje dagelijks (tussen 12.00-19.00 uur) gekocht worden bij TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16).

Kinderen die hun toverstokje hebben bewaard, kunnen deze natuurlijk opnieuw gebruiken. Haal dan wel even bij het TheaterHotel de Oranjerie gratis de vernieuwde plattegrond op.

Meer weten over de Tover Route

Wil je meer weten over de Tover Route in Roermond en het verhaal van Roermondse Troubadour? Ga dan naar www.weareroermond.com/tover-route-roermond én volg ons op @ WeAreRoermond op Facebook en Instagram.

De Tover Route Roermond is een initiatief van Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond en i.s.m. de gemeente Roermond.