Er is géén  Live Alzheimer Café in verband met de coronamaatregelen   

Foto: Pixabay

Er is geen life Alzheimer Café in maart. Maar zoals op 1 februari treffen we elkaar wel online.

Het was aangenaam om elkaar via TEAMS te spreken. Er hadden enkele mantelzorgers ingelogd, twee vrijwilligers van het Alzheimercafé, twee casemanagers van hulp bij Dementie, en drie belangstellenden. Het geheel werd geleid door uw ‘kroegbaas’ onder toeziend oog van ketenregisseur Loes van de Voort.

Wanneer je even je verhaal kwijt wilt, iets wilt delen of vragen  over dementie bieden we je opnieuw gelegenheid om deel te nemen aan een videogesprek.
Thema:
Op weg met dementie na de diagnose.
Je loopt tegen de meest onverwachte dingen aan, wanneer je te maken krijgt met dementie. Hoe biedt je die het hoofd? Waar vind je goede en betrouwbare informatie? Bij wie kun je laagdrempelig terecht met je vragen?
We brengen elkaar op de hoogte door tips, het delen van websites, praktische boekjes, brochures van de patiëntenvereniging in een begripvol gesprek met elkaar.

Het videogesprek vindt plaats gewoon op 1 maart -de datum van het Alzheimercafé- om half acht. Thuis vanuit je luie stoel met je tablet of notebook op schoot, of vanachter je computer op je vertrouwde werkplek. Zelf voor koffie of thee zorgen!

Wil je  meedoen stuur dan een mailtje en geef je mailadres door aan [email protected] Je krijgt dan een dag tevoren een link toegestuurd, die je toegang verschaft.

Het videogesprek vindt plaats via MS TEAMS.

Vriendelijke groet,

Loes van de Voort, ketenregisseur Hulp bij Dementie ML

Kees Spapens, GZ psycholoog (niet praktiserend)(‘kroegbaas’)

Je kunt deelnemen aan het gesprek vanaf de PC, de laptop of de tablet, welke dan ook.
Heb je nog nooit met TEAMS een videogesprek gedaan, raadpleeg dan de meegestuurde gebruiksaanwijzing.