Shopping Roermond voor jong en oud

Foto:

Angela Hokstam – Shopping Roermond koopt alles supergoedkoop in en verkoopt spullen ook niet duur verder.

Soms is de verpakking beschadigd, maar het product is nog goed. Er zijn spullen voor jong en oud. Waarom zou u veel betalen als het ook goedkoop kan?

Ton Puts en zijn vrouw leiden het winkeltje. Hij vertelt hoe hij aan de naam van de winkel komt: ”Na een paar dagen denken en nog eens denken, dacht ik pak maar de naam die als eerste bij mij opkomt, dus Shopping Roermond. Ik leerde een man kennen die spullen opkoopt van zaken, winkels en fabrieken die failliet zijn gegaan.

Via die man kwam ik in Tilburg uit, bij een lieve man die mij maar ook andere mensen wilt helpen en daar zijn vaak super goedkoop spulletjes te koop”.

”Het idee om een eigen winkeletje te beginnen is gekomen, omdat ik eigenlijk toch al meer dan 20 jaar spullen koop en dan weer verkoop. Rijk worden daarvan deden we niet, maar was wel altijd leuk om te doen. Nu er zoveel mensen niet echt veel geld hebben dacht ik, eens kijken als ik die mensen een beetje kan helpen. En ineens hadden we een klein winkeltje.We zijn nu ongeveer 2 maanden bezig (in een flatgebouw aan de Olieslagerstraat in de wijk Donderberg in Roermond).

Een offieciele opening is er nog niet geweest, omdat we nog groter willen worden maar helaas lukt dat niet in 1 keer. Maar een opening komt er zeker.Onze toekomstplannen zijn eigenlijk en we hopen echt dat dit eens gaat gebeuren dat we een hoekje kunnen krijgen in een buurthuis, zodat we nog beter bereikbaar zijn voor de mensen”.

Rondkijken in het winkeltje kan alleen op afspraak via het telefoonnummer 06 15 31 67 40