Interview: Jong Roermonds bedrijf “appart” in de race als aantrekkelijkste werkgever van Roermond

Wie zijn wij? Appart maakt het strategisch, creatief en technologisch mogelijk om altijd je doelgroep effectief te bereiken! Wij zijn een full-service marketingbureau, gevestigd in Roermond én Eindhoven.

Een jong, gedreven team met kennis van de hedendaagse markten vormt het hart van de organisatie en werkt elke dag hard aan unieke concepten, strategieën en adviezen. Met een totaal aanbod van diensten, variërend van een strategisch advies en een positionering tot een volledig huisstijlontwerp en bijbehorende website of platform, verrassen wij onze klanten telkens weer met onderscheidende en frisse ideeën, een bijbehorende uitwerking en een optimaal resultaat.

Persoonlijke binding staat bij Appart centraal; wij zetten nèt dat extra stapje voor een opdrachtgever, gaan samen aan de slag en luisteren naar de wensen en behoeften. Elke opdrachtgever wordt bij Appart een hechte relatie en maakt onderdeel uit van onze eigen Appart Family; een uniek netwerkplatform waarin wij de verbinding leggen binnen ons eigen netwerk. Hebben we je aandacht? Dan laten we graag meer zien over Appart! Je kunt een meet & greet plannen via: 0475-745109 of [email protected].

 

Wat bieden wij?

Werken moet leuk zijn! Wij doen het immers gemiddeld 5 dagen in de week. Appart zorgt dan ook voor een prettige werksfeer, waarbij iedereen, jong en ouder zich welkom voelt en inbreng kan hebben waarmee wij gezamenlijk een mooie toekomst tegemoet gaan. Wij leiden onze teamgenoten op, investeren in (jonge) talentvolle mensen met ambitie en degene die een achterstand heeft op een bepaald gebied voorzien wij wel van de aandacht die zij nodig hebben. Zodat ook zij van toegevoegde waarde zijn in deze maatschappij.

Elke vrijdag sluiten wij af met een vast borrel moment waarbij wij de week reflecteren en de successen vieren samen. Goed het weekend ingaan is superbelangrijk, nieuwe energie opdoen en het hoofd leegmaken, dit om wederom met goede energie aan de nieuwe week starten. Naast de zakelijke kant besteden wij ook aandacht aan de privé kant van ons team. Beide eigenaren weten hoe het is om in de schoenen te staan van een werknemer. Hierin is het van belang dat er dan ook geluisterd wordt naar zaken die in de privékring kunnen spelen. Wanneer je hier aandacht voor hebt, verdwijnen obstakels en creëer je echt een team. Op het team dat er dan nu ook staat kan Appart bouwen, de groei gaat gecontroleerd en de 23 happy teamleden presenteren dan ook naar behoren.

 

Stem op deze Roermondse dreamteam werkgever hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen