Designer Outlet Roermond gaat weer open

Foto:

Tot ons grote plezier is Designer Outlet Roermond vanaf woensdag 28 april weer geopend zonder verplichte afspraken. Gasten kunnen er weer elke week terecht, van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur om in een veilige winkelomgeving de nieuwste voorjaarstrends te ontdekken bij designermerken als Kenzo, Armani en Sandro en te genieten van een heerlijke dag in de buitenlucht.

“Onze gasten een mooie dag bezorgen is nog nooit zo belangrijk geweest. We zijn zeer verheugd dat we na lang wachten eindelijk weer open kunnen om gasten een veilige en ontspannen winkelervaring te bieden. Als je behoefte hebt aan een ontspannen dag shoppen in de buitenlucht, dan ben je bij ons aan het juiste adres”, zegt Rudolf van Gompel, General Manager van Designer Outlet Roermond. “Ik heb vandaag al een rondje door het centre gemaakt en kijk er naar uit om te zien hoe het centre zich weer vult met leven. Natuurlijk blijven de veiligheid en het welzijn van onze gasten, medewerkers en brand partners onze hoogste prioriteit. Winkelen moet leuk, inspirerend en een aangename aanvulling op het dagelijks leven zijn.”

Nieuwe Guest Service en diensten

Onlangs werd de nieuwe Guest Service van 240 vierkante meter geopend in Designer Outlet Roermond. Ook werd het aanbod van diensten verder uitgebreid. Bij een bezoek aan het centre kunnen gasten nu gebruik maken van digitale wachtrijsystemen via de Shopping by Appointment app, de nieuwe Kids Corner met minigames bezoeken, cadeaus laten inpakken bij de gratis inpakservice en exclusief gebruik maken van de Premium Parking direct bij de hoofdingang.

Alle informatie over de Shopping by Appointment app en deelnemende merken is hier te vinden.

Veiligheid altijd op de eerste plaats

De veiligheid en het welzijn van gasten, werknemers en brand partners is en blijft een topprioriteit voor moederbedrijf McArthurGlen en de individuele designer outlet centres. Sinds het begin van de pandemie zijn de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Rijksoverheid en lokale gezondheidsautoriteiten leidend.

“Wij willen dat onze gasten een zorgeloos en vooral veilig verblijf hebben in ons centre en daar horen natuurlijk uitgebreide hygiëne- en veiligheidsmaatregelen bij. Ons doel is dat elke klant na een dag winkelen ontspannen en met een glimlach op het gezicht naar huis gaat. Om ervoor te zorgen dat alle maatregelen worden nageleefd, werken wij zeer nauw samen met onze brand partners. Daarnaast vragen wij uiteraard onze gasten om de voorgeschreven veiligheidsregels in acht te nemen, een mondkapje te dragen, afstand te houden en regelmatig de handen te wassen en te desinfecteren. Een harmonieuze samenwerking, waarbij wij naar elkaar blijven omzien, is van groot belang. Wij hebben er alle vertrouwen in en kijken uit naar de komende weken”, aldus Van Gompel.

De volgende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden in Designer Outlet Roermond gehanteerd en aanbevolen:

Goede hygiëne is essentieel voor het minimaliseren van de verspreiding van het COVID-virus. Daarom maken we de openbare ruimtes extra schoon en verstrekken we overal in het centre handdesinfecterende middelen.
Richtlijnen van social distancing:

Houd minimaal 1,5 m afstand van andere mensen.
De winkels mogen een beperkt aantal gasten tegelijkertijd toelaten, om te kunnen voldoen aan de richtlijn van maximaal 1 klant per 25 vierkante meter – met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar. Per verdieping zijn twee gasten toegestaan, ongeacht de grootte van de winkel.
Al onze medewerkers en gasten zijn verplicht mondkapjes te dragen in de winkels en in de rest van het centre.
Gebruik waar mogelijk contactloze betaalmogelijkheden tijdens het winkelen.
In overeenstemming met het advies van de overheid mogen de terrassen van onze horecagelegenheden weer open tussen 12.00 – 18.00 uur.

Wij verzoeken onze gasten rekening te houden met de volgende voorschriften:

Maximaal 50 personen per terras van een horeca-unit.
Maximaal 2 personen per tafel met 1,5m afstand, tenzij afkomstig uit hetzelfde huishouden/kinderen t/m 12 jaar.
Reserveren is verplicht, maar mag ook ter plaatse.
Gezondheidscontrole en registratie verplicht.
Self-service is niet toegestaan.
Gasten op het terras worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten.
Gasten mogen de cateringunit alleen betreden voor toilet- en garderobebezoek of om te betalen.
Bij het betreden van de catering-unit moeten gasten een mondkapje dragen.
Er wordt zoveel mogelijk contactloos betaald.
Een beperkt aantal mondkapjes en handschoenen is verkrijgbaar bij Guest Services.
Alle winkels hebben een hygiënebeleid dat is opgesteld in overeenstemming met nationale regelgeving.
Het opendeurbeleid ondersteunt een regelmatige ventilatie van de winkelunits.