McDelivery nu ook te bestellen in Roermond

Foto: McDonald’s Nederland

Persbericht – Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery. Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Roermond. Via McDelivery kunnen gasten de lekkerste burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen.

Restaurant Manager Danny is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu ook thuis blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de McDonald’s smaak ook thuis helemaal te pakken en laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen.  Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McNuggets worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het geweldig dat Roermondenaren nu ook thuis van deze klassiekers en als ons andere producten kunnen gaan genieten!”

Hoe werkt het? 

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Via de website mcdelivery.nl kun je bekijken of er op jouw locatie wordt bezorgd!

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Roermond te vieren krijgen gasten met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu 2x €7.50 korting op je eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Enkel geldig bij aangesloten McDonald’s restaurants. Geldig tot en met 31-12-2021. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 18.000 medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 254 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

 Over McDelivery 

Met meer dan twintig jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten, is McDonald’s een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt. Over de hele wereld zijn er verschillende modellen voor het bezorgen van McDonald’s producten, waaronder het samenwerken met derde partijen voor het aanbieden van een succesvol bestel- en bezorgplatform. McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.