Zonder afspraak winkelen kan weer in Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal

Foto:

In Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roermond kan sinds woensdag 28 april weer zonder afspraak worden gewinkeld. Gasten kunnen in Roermond elke week terecht van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur, in Roosendaal van 10:00 tot 20:00 uur. De eerste paar winkeldagen zonder de restrictie van het winkelen op afspraak verliep in beide centres rustig, met een bescheiden aantal bezoekers. Hoewel er weer vrij gewinkeld kan worden en genoten van de terrassen in de centres zijn alle overige coronamaatregelen uiteraard van kracht. Daardoor kunnen bezoekers er prettig én veilig shoppen.

Pieter van Voorst Vader, managing director van McArthurGlen Nederland, het moederbedrijf van de beide outlet centres: “We zijn uiteraard zeer verheugd dat onze gasten na het lange wachten weer in Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal terecht kunnen zonder een afspraak te hoeven maken. We zijn en blijven de perfecte plek voor een ontspannen dag shoppen in de buitenlucht.”

Sinds het begin van de pandemie zijn de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Rijksoverheid en lokale gezondheidsautoriteiten leidend in alle landen waar McArthurGlen actief is. Van Voorst Vader: “We bieden zonder twijfel een van de veiligste winkelomgevingen van Nederland. Om ervoor te zorgen dat alle maatregelen worden nageleefd, werken wij zeer nauw samen met onze brand partners. Daarnaast vragen wij uiteraard onze gasten om de voorgeschreven veiligheidsregels in acht te nemen, een mondkapje te dragen, afstand te houden en regelmatig de handen te wassen en te desinfecteren. De eerste twee dagen hebben laten zien dat wij perfect zijn toegerust voor het winkelen in een nieuwe realiteit. Onze bezoekers mogen uiteraard nog steeds winkelen op afspraak, maar zij hoeven dat niet meer. Het is een aanzienlijke verbetering en maakt het shoppen uiteraard plezieriger. Wij kijken uit naar de komende maanden, waarin de combinatie van mooi weer en onze veilige winkelomgeving weer voor veel plezier gaat zorgen.”

Over de McArthurGlen Group

McArthurGlen Group, Europa’s grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 in Europa opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, de pionier van designer outlet-winkels in Europa, heeft sindsdien 695.000 vierkante meter aan outletruimte ontwikkeld. Het bedrijf beheert 26 McArthurGlen Designer Outlets in tien landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Er is een totale portfolio-omzet van meer dan 4,5 miljard euro per jaar. De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden meer dan 90 miljoen klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving. In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), een wereldleider op het gebied van eersteklas winkels, restaurants, entertainment en bestemmingen met verschillende doeleinden. Als onderdeel van de voortdurende uitbreiding werkt McArthurGlen aan twee nieuwe designer outlets: Paris-Giverny (Frankrijk) en Remscheid (nabij de Duitse steden Keulen en Düsseldorf).