Bibliorura – geBOEKt DOOR DE BIEB: JOSEPHINE ROMBOUTS EN MICHAEL BERG

Foto: Bibliorura

De Bibliotheek Bibliorura organiseert in juni twee digitale schrijversbezoeken. Op 3 juni vertelt Josephine Rombouts, auteur van de boeken over Cliffrock Castle, over haar avonturen op een Schots kasteel. Op 11 juni wordt thrillerschrijver Michael Berg geïnterviewd over zijn werk. 

De reiskriebels beginnen bij de meesten op te spelen, maar óf we deze zomer massaal op vakantie kunnen is nog maar de vraag. Gelukkig heeft de Bibliotheek Bibliorura iets bedacht om je toch virtueel mee op reis te nemen: op donderdagavond 3 juni van 20.00 tot 21.00 uur vertelt schrijfster Josephine Rombouts via Zoom over de vijf jaar dat ze met haar gezin in de Schotse Hooglanden woonde. Over haar vaak hilarische en absurde ervaringen schreef ze de bestsellers Cliffrock Castle (2018), Terug naar Cliffrock Castle (2019) en De weg naar Cliffrock Castle (2020).

Foto: J.W.Kaldenbach

Op vrijdagavond 11 juni komt thrillerschrijver Michael Berg naar de bibliotheek. Hij wordt van 20.00 tot 21.00 uur geïnterviewd over zijn werk. Ook zal hij vertellen over zijn nieuwe boek De vermissing, dat in mei uitkomt. Het interview is te volgen via een livestream. Kijkers kunnen Michael Berg vragen stellen via een live-chat en meedoen aan een online quiz waarmee een gesigneerd exemplaar van De vermissing te winnen is.

Tickets voor het gesprek met Josephine Rombouts kosten €2,50 voor leden van de bibliotheek en €3,50 voor niet-leden en zijn te bestellen via bibliorura.nl/tickets. De livestream met Michael Berg is gratis te volgen op www.bibliorura.nl/michaelberg. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op bibliorura.nl/activiteiten.