La Boca viert eenjarig bestaan met gasten

Foto:

Nog een paar dagen en dan is het zover, het 1 jarig bestaan van Tapasbar en – restaurant La Boca Roermond. Een jaar waarin er veel is gelachen, maar ook een traan is gelaten.

Roermond nieuws hield een kort vraaggesprek met Mike Schaefer, de directeur-eigenaar.

Hoe is La Boca begonnen?

Ik ( Mike Schaefer) heb 16 jaar bij Il Forno op de Roerkade gewerkt en mijn vrouw ( Fay Smeets) heeft bij verschillende horeca zaken gewerkt in Roermond. Waaronder cafe de Verleiding. Bij ons beide broeide altijd al het idee om een eigen horeca zaak te beginnen. Maar we zochten iets aparts en wat bij ons paste. Dat vonden we in voormalig cafe Sevilla. De sfeer als je er binnenkomt, je waant je even niet in Roermond maar in een tapasbar ergens in Spanje. Met mijn voorliefde voor Spanje omdat ik er een tijdje gewoond heb, en Fay die er velen zomers heeft doorgebracht in het huis van haar grootouders was het plaatje compleet.

Wie kwam met de naam La Boca?

Ik ( Mike). Eten en drinken doet men met de mond. Onze tapas bar ligt in Roer(mond) om de hoek waar de Roer uitmond in de Maas.

La Boca betekent de mond in het Spaans.

Gaan jullie het 1 jarig bestaan vieren?

Het liefst hadden we een groot feest gehouden, maar door de beperkingen op dit moment is dat helaas niet mogelijk. Daarom zullen we het iedere dag dat we weer open zijn, een beetje vieren met de gasten die we mogen ontvangen.

Wat zijn jullie toekomstplannen?

In de toekomst hopen we onze ideeën zonder beperkingen te kunnen uitvoeren. We hebben een hoop leuke ideeën en hopen die in de toekomst te kunnen uitvoeren.Wij willen iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft gesteund.

Dankzij jullie kunnen wij weer gaan doen waar we zo ontzettend naar uitgekeken hebben. Jullie weer mogen  ontvangen en laten genieten van onze tapas, gastvrijheid en de gezelligheid.