Max vanuit Sochi: ‘Ik concentreer me op mezelf’

Foto: verstappen.com

De Grand Prix van Rusland markeert de alweer vijftiende race van het Formule 1-seizoen. Max Verstappen arriveert als leider in het kampioenschap in Sochi en wordt gevraagd naar alle verhalen en meningen over de titelstrijd, die onder andere in de pers geschreven en geventileerd worden en de druk die dat met zich meebrengt.

De Nederlandse Red Bull Racing-coureur blijft er echter vrij stoïcijns onder. “Dat maakt niet zoveel uit. Ik doe gewoon mijn ding en het leven gaat gewoon verder. Ik maak me daar niet zo druk om, dat werkt voor mij het beste. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat is prima. Ik zorg ervoor dat ik me op mezelf concentreer en met het team blijf doorwerken. Dat is wat ik in de hand heb en wat het belangrijkste is.”

“Ik word er verder niet nerveus van. Ik stap in m’n auto, heb een gaspedaal, rempedaal en stuur, en daar draait het om. Het maakt niet uit hoeveel erover geschreven wordt, het principe blijft voor mij hetzelfde. We zijn nu weer in Sochi en daar moeten we ons op focussen”, aldus Max.

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/