Boekenbeurs Vincentius Roermond op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021

Foto:

Boekenbeurs Vincentius Roermond op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021

Vorig jaar ging het niet vanwege de corona-pandemie, maar nu wordt de traditie in ere hersteld. Dit jaar gaat de Boekenbeurs door! Zaterdag 30 en zondag 31 oktober verwelkomen wij u van harte tijdens de 25ste editie van de Boekenbeurs. Een jubileum waar we trots op zijn.

De beurs wordt ook dit jaar weer gehouden in het clubgebouw Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 160 in Roermond (naast speeltuin Kitskensberg). U bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en de toegang is gratis. Houdt u er rekening mee dat een geldig corona toegangsbewijs gevraagd wordt, in combinatie met een identiteitsbewijs.

Kleine prijzen, groot belang

Zoals u al 25 jaar van ons gewend bent, hebben de boeken allemaal een vriendelijk prijsje. Voor € 0,20 koopt u al een leuk kinderboek of voor € 1,- een mooie roman voor uzelf. En als vanouds, is de kwaliteit weer uitstekend en het aanbod uitgebreid: er zijn meer dan veertigduizend titels. Daardoor heeft deze boekenbeurs inmiddels grote bekendheid in Midden-Limburg. Alles is ingedeeld in rubrieken, dus u vindt snel wat u zoekt. U ontdekt een uitzonderlijk groot assortiment Limburgensia, maar ook een ruime keuze aan kinderboeken, strips, romans en poëzie. Bovendien zult u er een flinke collectie kookboeken aantreffen, boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, esoterie, gezin en gezondheid, en (blad)muziek. Op onze beurs vindt u ook dvd’s, cd’s en LP’s. Te veel om op te noemen! Wij vullen de collectie regelmatig aan, zodat u op beide beursdagen een wisselend aanbod vindt.

Een bezoek aan deze beurs is dan ook zeker de moeite waard. Met de opbrengst steunt u projecten die ten goede komen aan kansarme kinderen in onze regio en daarbuiten. Uit de opbrengst van vorige jaren werd een donatie gedaan aan onder andere Scoutinggroep René Höppener Roermond, Basisschool De Zonnewijzer, Vrienden van Leergeld Roermond, Speeltuinen Roermond, Kindervakantiewerk Donderberg/Hoogvonderen, Stichting Warm Hart Malawi en projecten in Lombok, Indonesië. Voor meer informatie, zie http://www.vincentiusroermond.nl