Nieuw in het centrum van Roermond, de winkel voor elke klus!

Foto:

Moervast bevestigingsmaterialen opent op 6 oktober een doe-het-zelf winkel, in het centrum van Roermond op de Sint Christoffelstraat 12, volledig ingericht volgens de nieuwe formule.
Met de opening van de Moervast Kluswinkel, slaat Moervast een nieuwe weg in waarbij de visie ‘alles voor de kleine klus’ centraal staat. Moervast gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.

De winkel voor elke klus.
“In de nieuwe winkel staat de oplossing van de klusser centraal. Om iedereen te ‘helpen’ is Moervast er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. De winkel heeft het assortiment van de meest voorkomende doe-het-zelf klussen die je even snel wilt aanpakken. Een plek waar alles te krijgen is voor de kleinere doe-het-zelf klus. Schroeven, pluggen, tape, kit en alles wat daar bij hoort is in de winkel direct verkrijgbaar.
Iedereen heeft zich ingezet voor een prachtig resultaat, wij zijn er trots op.” vertelt een enthousiaste eigenaar Jeroen Brabers, “want de keuze voor een andere formule is niet makkelijk.”
“Moervast is sinds 1994 een groothandel voor de bouw en industrie. Wij hebben meer dan 150.000 artikelen onder één dak. Ook in de webshop ben je elk moment van de dag aan het juiste adres. Alle artikelen die je kunt vinden op moervast.nl worden snel en veilig bij je thuis bezorgd of kunnen worden afgehaald in onze vestiging Roermond of Susteren.”

Kom kijken
“Tijdens de Grand opening zaterdag 16 oktober maken we er vanaf 15:00 uur natuurlijk een feestje van, er is een hapje en een drankje aanwezig. De klant profiteert van verschillende aanbiedingen en voor iedere klant een leuke attentie. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen!” sluit Jeroen enthousiast af.

Cookieinstellingen