Max kijkt uit naar Brazilie: ‘Ik verwacht een soortgelijke spannende strijd’

Foto: Verstappen.com

Terugkijkend op de Mexicaanse Grand Prix vragen we Max hoe het voelde om daar weer op de bovenste trede van het podium te staan. Max zegt:

“Het was heel lekker om in Mexico te winnen. Als team had het bijna niet beter kunnen verlopen voor ons. Het was geweldig om Checo naast me op het podium te hebben en dat is wat we willen, we moeten blijven pushen. Ik had echt niet verwacht dat de kwalificatie zo zou verlopen, maar ik heb altijd geweten dat de auto goed zou zijn in de race. We hadden een snelheidsvoordeel en dat kon ik tot het einde van de race volhouden.”

Wat zijn je verwachtingen van de Braziliaanse GP? Max:

“Vooruitkijkend op Brazilië is het lastig te voorspellen hoe competitief we zullen zijn. In 2019 wonnen we de race, maar het was een spannende strijd tot het einde en ik verwacht dit jaar weer iets soortgelijks. Laten we afwachten wat de weersvoorspelling gaat zijn, want dat kan de prestaties behoorlijk beïnvloeden. Dit weekend is er ook een sprintrace. Ik heb de andere keren goed gepresteerd in de sprintrace, maar had dan slechte raceresultaten, dus laten we proberen dat om te draaien.”

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/