40e Sportgala Roermond eert kampioenen en vrijwilligers

Foto:

Na een grillig sportjaar en de annulering van onze jubileum-editie als gevolg van de coronamaatregelen, is het ons een groot genoegen u en uw leden te mogen uitnodigen voor de 40e editie van Sportgala Roermond. Deze feestelijke avond vindt plaats op donderdag 9 december 2021 in Theater De Oranjerie in Roermond, aanvang: 19.00 uur. Tijdens het Sportgala worden zoals gebruikelijk alle sportkampioenen van de gemeente Roermond van het afgelopen twee sportseizoenen gehuldigd. Dit jaar leggen wij dit Sportgala een bijzonder accent op onze vrijwilligers omdat er als gevolg van de corona-invloeden op de competities minder kampioenen zijn dan normaal. Voor de clubs een uitzonderlijk moment om uw top-vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Motto: ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN KAMPIOENEN! Per vereniging kunnen 5 vrijwilligers worden aangemeld voor een speciale huldiging, met als extra eerbetoon de onderscheiding met ons exclusieve vrijwilligersspeldje.

Uiteraard zorgen wij ook deze editie voor een aantrekkelijk programma, met naast de uitreiking en de huldigingen ook optredens van diverse artiesten.

De clubs kunnen hun kampioenen en bijzondere vrijwilligers aanmelden (voor 14 november) via www.sportgalaroermond.nl/aanmelden en we zetten ze in het zonnetje op 9 december in Theater De Oranjerie.

Comité Sportgala Roermond

Peter Brouwers, Dré Peters, Marc Allers, Inge Schuren, Arnold Pesch, Ka Wah Mok en Jeroen van der Eerden. Namens gemeente Roermond: Frans Schreurs (Wethouder Sport).

 

Cookieinstellingen