Viaplay kondigt eerst documentaire met Max Verstappen aan

Foto: Verstappen.com

Viaplay kondigt de eerste Viaplay documentaire ‘Verstappen – Lion Unleashed’ aan, met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen in de hoofdrol. Daarnaast gaat ook de documentaire ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ exclusief op Viaplay in première. Hierin bespreken de meest legendarische namen uit de autosport Mika Häkkinen, David Coulthard en Tom Kristensen het verleden, heden en de toekomst van Formule 1.

In januari kondigde Viaplay een unieke samenwerking aan met Max Verstappen die fans de aankomende jaren een uniek kijkje geeft in het leven van Verstappen. In ‘Verstappen – Lion Unleashed’ praat de Nederlandse superster samen met zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen, en andere naasten exclusief met Viaplay over het winnen van zijn eerste Formule 1 kampioenschap in 2021, en wordt er vooruit gekeken naar een spannend seizoen in 2022.

Ook de documentaire ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ zal exclusief te zien op Viaplay. Hierin bespreken tweevoudig Formule-1 wereldkampioen Mika Häkkinen, 13-voudig Grand Prix winnaar, David Coulthard en negenvoudig 24 Uur van Le Mans kampioen Tom Kristenen het verleden, heden en de toekomst van Formule 1 in een meeslepend gesprek gehost door Amber Brantsen, de nieuwe presentatrice van Formule 1 in Nederland.

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/

Cookieinstellingen