De Ambachtelijke Schoenmaker uit Roermond finalist Schoenmakerij van het jaar 2022

Foto:

Donderdag 24 maart 2022 zijn de finalisten van de Schoenmakerij van het Jaar 2022 bekend gemaakt.

De wedstrijd “De Schoenmakerij van het Jaar” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Bij deze wedstrijd is de klant van de schoenmaker in eerste instantie aan zet. Ofwel de gunfactor van de klanten is medebepalend.

De jury heeft de uiteindelijke finalisten als volgt geselecteerd:

  • Klanten konden hun Schoenmakerij voordragen d.m.v. reviews op internet en facebook.
  • Klanten konden het formulier op de website invullen en daarmee hun schoenmakerij voordragen
  • De ondernemer kon zelf een campagne starten met de #SchoenmakerijvhJaar op Social Media. Of zelfs voorgedragen worden door een collega of leverancier.

Vervolgens zijn er diverse zaken geselecteerd voor een onaangekondigd bezoek van de vakjury waarbij er werd gelet op de kwaliteit van de reparatie in de zaak, de totale uitstraling van de Schoenmakerij en de schoenmaker zelf. Belangrijk is daarbij ook dat het bedrijf een rolmodel voor de schoenmakerij kan zijn en de eigenaar een ambassadeursrol voor de hele branche kan vervullen.

De finalisten zijn:

  • Meester Schoenmakerij Sleutelservice uit Alkmaar
  • Mario & Anita Uw Schoenmaker uit Deventer
  • De Ambachtelijke Schoenmaker uit Roermond

Op zaterdag 26 maart a.s. worden de finalisten door het secretariaat in het zonnetje gezet. Het secretariaat rijdt deze dag een ronde langs de finalisten om de bedrijven stuk voor stuk in de schijnwerpers te zetten en te feliciteren. Het is immers al een hele eer om bij de finalisten te horen!

Tijdens het Schoenmakersdiner op zondag 24 april 2022 zal de definitieve uitslag en daarmee volgorde bekend gemaakt worden. Hieruit volgt dan ook de uiteindelijke winnaar van de Schoenmakerij van het Jaar 2022!!

Cookieinstellingen