Weeronline – Vrij zonnig en zacht tijdens Paaspop Wel koude nachten met 4 graden

Foto: Jill Wellington via Pixabay

Bezoekers van Paaspop kunnen dit week uitstekend weer verwachten met 18 graden en flink wat zon. Vrijdag is er wel meer bewolking, maar het blijft droog. ’s Nachts daalt de temperatuur naar 4 graden, dus kampeerders hebben niet genoeg aan een gewone zomerslaapzak.

Zodra Kevanova en Myron vrijdagmiddag het Paaspop inluiden is het in het Brabantse Schijndel zacht met zo’n 17 graden. Wel zijn er veel stapelwolken, maar het blijft droog. Richting het eind van de eerste dag daalt de temperatuur naar 8 graden.

Zowel zaterdag als zondag is het stralend weer en kan de zon makkelijk 10-11 uur schijnen. Met 18 graden is het in de middag veel zachter dan normaal. Met zonkracht 4 zullen de bezoekers rekening moeten houden met verbranden. Er staat niet veel wind en daardoor is het heerlijk weer. In de loop van de avond duikt de temperatuur onder de 10 graden en wordt het frisser.

Voorkom bibberen in de nacht
In de nacht en vroege ochtend zal de temperatuur dalen naar een graad of 4. De kampeerders zullen niet genoeg hebben aan een zomerslaapzak.

Cookieinstellingen