Duurzame oktobermaand bij De Groene Transformator!

Foto: Colin Behrens via Pixabay
In de maand oktober organiseren we vanuit de Groene Transformator een hele maand activiteiten rondom het thema duurzaamheid. Deze maand staan we stil bij de vraag: Wat is duurzaam leven en wat is nou duurzaam ondernemen? Samen met vrijwilligers, inwoners, scholen, organisaties en bedrijven gaan we op zoek naar inspiratie en kennis omtrent het thema duurzaamheid. We zoeken naar inzichten die iemand persoonlijk of binnen een bedrijf aangezet hebben tot een verandering. Dit kunnen kleine en grote stappen zijn. Praktische oplossingen waarmee we elkaar inspireren om ook aan de slag te gaan.
De impact wordt groter als we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. U kunt ons daarbij wellicht helpen.
Want hoe mooi zou het zijn als jullie een redactioneel artikel kunnen plaatsen over de duurzame maand oktober en enige extra aandacht kunnen vestigen op de inspiratie avond over duurzaam werken en ondernemen op donderdag 20 oktober. 
 
Deze avond staat de volgende vraag centraal: “hoe ziet de toekomstige bedrijfsvoering eruit als duurzaamheid een steeds belangrijkere plek heeft”. Aan de hand van fragmenten uit een podcast gaan we met elkaar in gesprek hoe duurzaamheid binnen jouw bedrijf eruit kan zien. Gespreksleider is Bas van der Zwaan.
Meer informatie kunt u vinden op onze website.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen