ZomerOndernemer – The Winter Edition geeft jongeren een kans om een vliegende start te maken in ondernemerschap  

Foto:

Angela Hokstam – Tijdens ZomerOndernemer – The Winter Edition krijgen jongeren tussen de 15 en 25 jaar uit Midden-Limburg de unieke kans om een vliegende start te maken in het ondernemerschap. StartUp Evenings, ondernemersworkshops en veel persoonlijke begeleiding.
Het project bestaat uit zeven avonden te beginnen met twee StartUp evenings. Tijdens deze avonden krijgen de deelnemers de basis van het ondernemerschap mee van gecertificeerde ondernemerscoaches. Hierna volgen vijf ondernemersavonden waarin de deelnemers onder professionele begeleiding aan de slag gaan met hun eigen bedrijf. Elke avond staat een belangrijk ondernemersvraagstuk centraal. Hoe breng jij je product of dienst onder aandacht? Welke waarde bied jij je klanten en is je idee haalbaar? In de tussentijd krijgen de deelnemers ondersteuning door middel van een gratis e-learning t.w.v € 350,-!

ZomerOndernemer The Winter Edition sluit 14 februari af met een feestelijke ondernemersmarkt. Tijdens deze afsluiting krijgen deelnemers de kans om hun bedrijfsidee onder de aandacht te brengen. Het enige dat je als deelnemer nodig hebt, is een bedrijfsidee en een goede motivatie. De deelnemers zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is niet verplicht. Het gaat er puur om jongeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap. Het project loopt naast de schooldagen, in de avonduren.

Dankzij de steun van de regio Keyport en landelijke sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer – The Winter Edition volledig gratis. Sterker nog: de eerste twintig deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaal van maximaal € 200,-!

Ken jij iemand die het ondernemerschap interessant vindt en woont in de gemeente Roermond, Weert, Leudal, Nederweert, Maasgouw, Roerdalen of Cranendonck? Dit is dé unieke kans! Vol is vol.
ZomerOndernemer is een project van Stichting The New Entrepreneur en bestaat al sinds 2010. Het doel van het project is het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Voor meer informatie, data en tijden bekijk:

https://www.zomerondernemer.nl/regio/midden-limburg/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen