Unieke 1:12 schaalmodellen van eerste kampioenschap van Max Verstappen

Foto: Verstappen.com

Verstappen.com heeft in nauwe samenwerking met Minichamps een nieuw formaat schaalmodel ontwikkeld en de RB16B Red Bull Racing-auto geproduceerd in de schaal 1 op 12. Er zijn drie hoogtepunten gekozen uit het jaar dat Max Verstappen voor het eerst Formule 1-wereldkampioen werd, te weten de Dutch Grand Prix 2021, de Grand Prix van Turkije en uiteraard de befaamde race in Abu Dhabi.

Met name die laatste roept bij velen nog altijd sterke emoties op. De laatste ronde van de legendarische wedstrijd in Abu Dhabi 2021 is een absoluut hoogtepunt in de carrière van Max. Toen de Nederlander zijn Britse opponent in de slotmeters inhaalde en door als eerste te finishen het wereldkampioenschap binnensleepte, was de ontlading immens.

“Het is ongelooflijk”, liet een zichtbaar geëmotioneerde Max na afloop weten. “Ik bleef er de hele wedstrijd voor vechten en dan is die kans in de laatste ronde onvoorstelbaar. Het is waanzinnig, ik weet niet wat ik moet zeggen. Toen ik nog in de auto zat was het een enorme ontlading. Het is een heel lang seizoen geweest en de druk stond er altijd op. Ik denk dat het besef later nog wel wat meer komt.”

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen