Dansvoorstelling GOD is a DJ

SALLY_GOD is a DJ
SALLY_GOD is a DJ
Foto: Tycho Merijn

Met GOD is a DJ ga je jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met deze voorstelling brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.
Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. ‘GOD is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De muziek bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.

SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater. In een voorstelling waarin dans, muziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Interactief
De interactieve dansbeleving van GOD is a DJ begint voor de bezoekers al voordat ze de theaterzaal betreden. Voor aanvang vindt er een RAVE workshop plaats in de foyer waarin we al goed in de stemming komen en de heupen los schudden. Na afloop van de voorstelling nodigt SALLY alle bezoekers uit op het podium om mee te feesten tijdens de afterparty!

SALLY Dansgezelschap Maastricht
SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het dansgezelschap wil eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. Jonge mensen staan centraal. SALLY leert hun geloven in wie ze zijn en leert hun zich te ontplooien: in voorstellingen, workshops en danslabs.

Tickets:
Meer informatie over de speellijst is te vinden op https://sallydansgezelschapmaastricht.nl/voorstelling/god-is-a-dj/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen