Ontdek de creatieve oase van ‘De Bakhal’: openingsweekend op 20 en 21 mei!

Foto: Marcel van Hoorn

Cas Wolters, bekend van zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’ waar hij zichzelf tot in de finale bakte, opent binnenkort zijn eigen creatieve oase genaamd ‘De Bakhal’ op de Albert Einsteinweg in Roermond. Hier draait het niet alleen om het maken van heerlijke lekkernijen, maar ook om het delen van kennis en ervaringen. ‘De Bakhal’ heeft zelfs een maatschappelijke functie, waarbij mensen met beperkingen workshops kunnen volgen en samen kunnen bakken.

‘De Bakhal’ biedt onder andere workshops aan voor doven en slechthorenden, evenals voor mensen met andere beperkingen. Online workshops zijn ook beschikbaar voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Cas en zijn team zijn er trots op om deze inclusieve en gemeenschapsgerichte activiteiten te kunnen aanbieden in Roermond.

Op zaterdag 20 mei vanaf 14:00 uur en zondag 21 mei vanaf 12:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van ‘De Bakhal’ en te genieten van allerlei smakelijke lekkernijen. Er zullen demonstraties worden gegeven, en de vrienden van Cas zullen bezoekers 20 verschillende baktermen in gebarentaal leren. Ook lokale ambachtelijke ondernemers zullen aanwezig zijn, waaronder een molenaar met het allerlekkerste meel, een fruitteler met de beste ‘bakappels’, en aanbieders van heerlijke likeuren voor eigengemaakte baksels.

De officiële opening van ‘De Bakhal’ zal op een ander moment plaatsvinden en wordt begeleid door Janny van der Heijden en André van Duin. Marianne Smitsmans, wethouder van de gemeente Roermond, zal de openingshandeling verrichten.

Adres van ‘De Bakhal’:
Albert Einsteinweg 14
6045 GX Roermond

Let op: ‘De Bakhal’ bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen