Festival-Off: Cultuurnacht Roermond 24 juni 2023

Foto: iFrank Hölsgen

Wie?
Multimedia artiest HJIMvanGasteren (Sevenum, 1964) is wereldwijd bekend vanwege haar zelfportretten en documentaire fotografie. Haar werk behoort tot museumcollecties, zoals die van hetJoods Museum in Amsterdam.

Loterij: win de helft van het aankoopbedrag terug!
Voor realisatie van haar fotokunstproject ‘Silent Scream’ (reizende expositie over seksueel misbruik) wil zij via verkopen en een loterij geld inzamelen. Daarvoor slaat ze de handen ineen met gastvrouw Jacqueline Mestrom van bed & breakfast BBDeStaete in Roermond, die haar een expositieruimte aanbood. Op Van Gasteren’s website alvast een selectie van zelfportretten, voor deze gelegenheid met fikse korting https://hjimvangasteren.eu/festival-off-24-juni-roermond/

Wie nog meer?
Toen bleek dat de officiële Cultuurnacht Roermond niet over voldoende expositielocaties beschikt, nodigde HJIMvanGasteren enkele andere kunstenaars uit.

Kleurrijk
Frank Hölsgens (Roermond, 1966) vervaardigt in zijn atelier aan huis voornamelijk schilderijen met acrylverf op doek. Het betreft zowel realistisch als abstract werk met terugkerende thema’s als water en vrouwen. Zijn kunst kenmerkt zich door het gebruik van felle, soms zelfs fluorescerende kleuren én structuurmaterialen. Bezoek voor een uitgebreide selectie zijn webpagina: https://francescobirdofparadise.exto.nl/

Fotocorner
Lidia Carreno van Fotostudio Carreno exposeert voor de eerste keer haar werk. Van maatschappelijke thema’s tot portret en boudoir. Tijdens de Cultuurnacht kunt u op ludieke wijze direct een foto door haar laten maken in de fotocorner. Deze wordt meteen voor u uitgeprint en krijgt u ook toegezonden per e-mail. Bezoek haar webpagina https://fotostudiocarreno.nl/ voor een indruk van haar werk.

Kunstenaars HJIMvanGasteren, Frank Hölsgens, Lidia Carreno én gastvrouw Jacqueline Mestrom begroeten je graag in BBDeStaete aan de Steegstraat 20 in Roermond. Voor hapjes wordt gezorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen