Extra treinen en aangepaste dienstregeling in verband met Pinkpop

Foto:

Extra treinen tussen Heerlen en Landgraaf
Arriva zet 6 extra pendeltreinen per uur in tussen Heerlen en Landgraaf. Daarnaast rijdt er tussen Landgraaf en Sittard ook 2 keer per uur een trein. Dat betekent dat er een treinverbinding van 8 keer per uur bestaat tussen Sittard en Heerlen. Arriva zet ook extra personeel in om de grote stromen mensen te begeleiden.

Geen treinen tussen Heerlen – Aachen Hauptbahnhof van 15 – 19 juni
Vanaf donderdagavond 15 juni 23:46 uur t/m maandagmiddag 19 juni 14:46 uur rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hbf. Ter vervanging hiervan worden er bussen ingezet. In Landgraaf is de tijdelijke halte van deze bus geplaatst op de OV-halte Streep in Landgraaf.

Reizen met treinvervangend vervoer
Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. 

Plan je reis
De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen