Open air concert koninklijke harmonie van Thorn

Foto: Openluchttheater Thorn

De Koninklijke Harmonie van Thorn presenteert zaterdag 1 juli haar jaarlijkse Open Air Concert in het Openluchttheater Thorn. De titel van het concert is  Muzikale Avonturen. In tegenstelling tot eerdere publicaties is het aanvangstijdstip door de harmonie aangepast naar 19:00 uur. Het concert “Muzikale Avonturen” begint met een spetterend optreden van de jeugdband en de drumband.

Deze getalenteerde jonge muzikanten brengen het publiek in de juist stemming voor een avond vol muzikaal genot Vervolgens brengt het harmonieorkest de luisteraars in de wereld van klassieke en modern composities. Rossini’s bekende Ouverture van Il barbiere de Siviglia opent het programm met haar energieke melodieën.

Daarna volgen de prachtige klanken van Bert Appermont’ The Green Hill, een stuk dat zowel ontroerend als meeslepend is, met Robert Visser als solis op euphonium Het programma gaat verder met Gayanah, een suite vol passie en levendige klanken.

Laat je daarna verrassen door de opzwepende Danse Bacchanale van Saint-Saëns, een muziekwer dat barst van de energie en vreugde Vervolgens is het tijd voor de elegante en sfeervolle Arabesque van S. Hazo, gevolgd door d krachtige en indrukwekkende mars, Entry of the Boyars. Deze laatste compositie zorgt voo een meeslepende afsluiting van de avond.

Mis deze kans niet om de muzikale avonturen van getalenteerde muzikanten te beleven. Ee avond vol afwisselende muziek en inspirerende optredens Tickets à € 10,00 zijn te bestellen via: www.OpenluchtTheaterThorn.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen