Fiets4Daagse De Peel is genieten voor jong en oud.

Foto: Fiets4Daagse De Peel

Fiets4Daagse De Peel organiseert voor de 46 e keer van 18 t/m 21 juli dit jaarlijks evenement met dit jaar drie startplaatsen: Deurne, Meijel en Stiphout. Meijel dit jaar voor de 30e keer als startlocatie. Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken blijft mogelijk. Elke dag routes van 30, 45 en 60 km.

Allemaal uitgepijld en duidelijk beschreven.
Ook kunnen de routes ingeladen worden tijdens de Fiets4Daagse middels OR code via de app Komoot. Routes in en rond het authentieke Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de schitterende Limburgse Maas valleien en de mooie Brabantse Kempen. Routes door bosrijke en unieke natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken. De vertrektijden zijn dagelijks tussen 09.00 tot 13.00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur. In elke route zijn een of meer controleposten gepland, waar je kunt uitrusten of een natje en droogje kunt nuttigen.

Dagelijkse, ergens in de route, wordt u een traktatie aangeboden. Verschillende bezienswaardigheden en bedrijven zijn in de routes opgenomen waar je even kunt afstappen om te proeven, te kijken of te luisteren. Elke startplaats heeft een fietsenstalling met laadpunt voor e-bike en ook bij de controleposten zijn oplaadpunten. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw auto is aanwezig. Elke dag live entertainment waarbij het nog aangenaam verpozen zal zijn na de fietstocht in elke startlocatie.

Deelname van vier dagen geeft recht op een herinneringsmedaille. Op de laatste dag, vrijdag 21 juli organiseert elke startplaats een slotmanifestatie met live entertainment, prijsuitreikingen en deelnemers die meefietst hebben ontvangen op de laatste dag een gratis lot voor deelname aan een knallende loterij met prachtige prijzen. De inschrijfkosten zijn laagdrempelig. Voorinschrijven voor deelname van vier dagen is mogelijk tot 12 juli via de website.

Ook voor overnachtingsmogelijkheden kijk op onze website. Natuurlijk kan men ook op dinsdag 18 juli op elke startlocatie zich inschrijven voor vier dagen. Per dag deelnemen is ook een mogelijkheid.

Fietsen staat centraal, plezier, entertainment en de gezelligheid zullen hier zeker aan parallel lopen.

Voor meer info: Website: www.fiets4daagsedepeel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen