Herdenking Oude Kerkhof Roermond ZONDAG 8 OKTOBER 2023 VAN 13:45 – 17:00

Foto:

De herdenking wordt gehouden ter nagedachtenis aan de gesneuvelde RAF- en RCAF-vliegtuigbemanningsleden, de overleden Roermondse verzetsmensen en de gesneuvelde Nederlandse militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid en zijn begraven op de Oude Begraafplaats te Roermond.

De herdenking

We nodigen u uit om samen te komen voor een plechtige herdenkingsceremonie op zondag 8 oktober 2023. De ceremonie vindt plaats in de Kapelkapel in ’t Zand, Roermond.

Bij mooi weer zal de bloemlegging plaatsvinden op de Oude Begraafplaats (Oude Kerkhof), gelegen aan Weg langs het Kerkhof 1, 6040 DC Roermond. Mocht het weer echter niet meewerken, dan worden de bloemen in de Kapel gelegd. Ons personeel zorgt er na de plechtigheid voor dat de bloemen alsnog bij de graven worden geplaatst.

Plaats: Ceremonie: Kapel Kapel in ’t Zand, Ingang Heinsbergerweg 2, 6045 CH Roermond of Parklaan 1, 6045 BS Roermond. Bloemlegging: Oude Begraafplaats (Oude Kerkhof), Weg langs het Kerkhof 1, 6040 DC Roermond (250 m. lopen).

Tijd:

13.45 uur: Samenkomst van de gemeente bij de Kapel (Kapel in ’t Zand).

14.00 uur: Aanvang van de herdenkingsceremonie.

Mocht u de wens hebben om een krans of bloemen te leggen, gelieve het secretariaat hiervan op de hoogte te stellen via het volgende telefoonnummer: 06-52062326 of e-mailadres: [email protected].

We hopen dat u deze speciale herdenkingsceremonie met ons wilt bijwonen en samen willen we stilstaan bij dierbaren die we missen.

Met Wapenbroederlijke groet,

M.J. (Martin) Hasebos

Luitenant-Kolonel bd GNKD

Voorzitter Bond van Wapenbroeders Afdeling Roermond en Venlo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen